.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Omdat ik nu eenmaal al die foto's had, dacht ik ga ze publiceren onder deze naam.
Ik zit al 2 jaar bij een psycholoog, waar ik zelf om gevraagd had en na 18 jaar werd het eindelijk gehonoreerd. Ik had hem nodig om de ontdekking van mijn Klinefelter in professionele handen te leggen, daar kwam bij dat ik in 2009 onterfd werd en zelfs het restje wat overbleef, werd me niet gegund, deed men er alles aan om te verhinderen dat ik die paar centen nog kreeg. Maar ik was slimmer. Ik chanteerde de notaris en dat bracht me bij mijn doel. Ik maak een site over Terwinselen, die trekt meer als 100.000 bezoekers per jaar en ik begon alles te publiceren wat hij deed met mij. Dat bracht hem in beweging en ik kreeg die paar centen die me toestonden. Je moet van goede huize komen, wil je mij een poot uit draaien, want ik denk sneller combineer, sneller analyseer sneller, ik produceer ideeën sneller, ik ben Hoogbegaafd.

Samen met de psycholoog op zoek naar mijn eigen ik. Ben ik autistisch misschien, omdat ik uit de boot val in hoe ik denk en leef. Dus ik ging naar een groep waar autisten en ouders van autisten bijeen kwamen en trof een bekende
.
Maar naar een paar bijeenkomsten, dacht ik dat ben je niet, deze mensen staan stil die bewegen niet vooruit, die wachten af. En dat is iets wat ik niet doe, de voortgang gaat te langzaam in mijn denken. Ik ben pro-actief, zoek dingen uit, pak nu dit voorbeeld:

Ik had een hulp in de huishouding. Nu kreeg ik een ontsteking in mijn rechterarm en ik vroeg een tijdelijke uitbreiding van het aantal uren. In plaats van een uur uitbreiding, trok men mij een uur af. Hadden ze buiten de waard gerekend. Ik vroeg met de wet openbaarheid van bestuur, het dossier op van mijn toenmalige huisarts, van de GGD, en mijn dossier bij de gemeente. De gemeente moest ik dreigen met een rechtszaak. De betreffende afdeling wilde me het dossier niet geven. De GGD was geen probleem, de huisarts was de brief die ze hadden gestuurd zgn kwijt. Dat was geen probleem, want die vond ik terug bij de GGD en daar stond het tegenovergestelde in van wat we hadden afgesproken. De oplichter. Niet verwonderlijk dat hij die kwijt was. Uit de stukken bleek, dat de gemeente en de GGD voor de keuring al hadden afgesproken, om mij goed te keuren. Ze hebben de ambtenaar in kwestie ontslagen. Zo hoort dat. autistische mensen doen niet wat ik doe. Dat merkte ik binnen die groep.

Of er in ons gezin meer hoogbegaafden zaten, daar heb ik zo mijn twijfels over, Magda is ooit getest, die test heb ik gezien, zij is niet als hoogbegaafd getest. Ze kon een lyceum halen stond er toen in een opleiding vroeger die lag tussen Gymnasium en HBS. Ze heeft de HTS Bouwkunde gedaan. Micha haar zoon, die was hoogbegaafd, die zat ook op een aparte klas van het VWO in Schiedam, als ik vroeger met hem onderweg was, dacht iedereen dat hij een zoon van me was, zo leek hij op mij.
Cecilia, ja ze is dan wel professor geworden, maar dat wil niet zeggen dat je hoogbegaafd bent. Als je een normaal stel goede hersenen heb kun je ook professor mee worden, was het niet Pavlov die zei: iedereen kan alles leren, ligt er maar aan hoeveel tijd je er in steekt.
Veronika komt na mij. MO A scheikunde. Liduina Medisch analiste HBO. Ignace: Drs. In de Filosofie, Felicita's Drs. in de sociale Geografie. Ik sta tussen Cecilia en Veronika ik was een automonteur eerste monteur en ik had het diploma Docent Wis- en Natuurkunde, maar meer als automonteur ben ik in de visie van mijn familie niet geworden, alhoewel de meest hier op deze aarde niet beseffen hoe ingewikkeld de techniek van een auto is en dat je heel wat in je mars moet hebben om het te kunnen beheersen en ik had die kennis. Waar het vandaan kwam dat hoogbegaafd zijn, misschien wel van mijn vader. Die was zo slim dat hij in die tijd de sterkste schaakcomputer versloeg. Maar het kan ook van mijn moederskant kom

Het ABP.
k moest maar de AMBI modules gaan doen vond men. Die opleidingen werden betaald door het ABP, maar de begeleiding was slecht door datzelfde ABP. Eerst had ik ene Offermans en toen ene Rientjes. Ik haalde mijn Modules, als enige van de groep. Als ik dat deed zou het ABP zorgen voor werk, maar dat deden ze niet.
Er volgende een gesprek eerst met dhr. Offermans die het er op aanstuurde om mij te laten zeggen ik stop met het ABP, maar het lukte hem niet, het gebeurde andersom, ik vroeg hem wie wie nu aan het begeleiden was hij ik of ik hem. Hij stond op en liep kwaad de deur uit, het was hem niet gelukt. Ik kreeg dhr. Rientjes als begeleider, die kwam een paar maanden later. Ik had mijn Revox in een kast gezet en er 2 microfoons aan gehangen zodat het gesprek kon worden opgenomen.
Er volgde een gesprek, waar ik net deed alsof ik het niet meer zag zitten, terwijl ik op dat moment heel gelukkig was met mijn vrijwilligerswerk. Op het einde van het gesprek zei hij ik keur je 80-100% af. Nou dacht ik die is binnen. Een beter uitkering dan mijn bijstand en dat doen waar ik zin in heb, ook nuttig natuurlijk
. Bovendien eindelijk van dat gezeur af van het ABP en de gemeente, bovendien moest het ABP nog steeds zorgen voor werk.
Na een 2 weken kreeg ik een brief waar in stond dat ik 100% was goed gekeurd. Mij viel de mond open van verbazing. Ik belde op naar het ABP maar hij was er niet, de derde keer dat ik belde was hij er nog steeds niet, zei de secretaresse. Waarop ik zei, ik weet dat hij naast je staat, zet het maar op mee luisteren, want het is belangrijk wat ik nu ga zeggen. Ik heb het gesprek opgenomen op mijn Revox, ook dat van Offermans, als ik binnen een week geen herziening krijg van deze beslissing, dan gaat een bandje naar zijn baas, naar de hoogste baas van het ABP en naar alle kranten, zodat iedereen weet welke klootzakken Offermans en Rientjes zijn en dan zul je zien wie hier aan het kortste eind trekt. Me jaren laten studeren en dan zich niet aan de afspraakhouden en nu weer niet, dat flik je niet met mij. Binnen een week had ik herziening van de beslissing en werd ik 80-100% afgekeurd.